söndag 7 juli 2013

Dag 6

Idag började vi med lite fiske efter röding men det var inga bamsingar som ville testa våra flugor, men jag såg en större fisk som patrullerade efter kanten. Efter detta fisket gick vi tillbaka till lägret för att äta ordentligt för att orka med den vandring som skulle genomföras. Vi knallade iväg och fick en trevlig start med en enkel terräng att vandra i. Detta höll ända tills vi kom fram till ett rinnande vatten som bestod av smältvatten ifrån en utav topparna, vattnet forsade ganska fort och det var precis så djupt så att vi inte kunde vada över utan att kängorna skulle bli genomblöta. Lösningen blev helt enkelt att vada över barfota, det var svin kallt kan jag lova!

Efter att vi vandrat i ca 2 timmar och lite konstiga val av riktningar, så kom vi fram till vårt mål och när vi för första gången får se vattnet så står självklart där ett tält men inte nog med det, på det så kommer ösregnet igen. Vi testar att fiska i busvädret men jag tappar snabbt suget och sätter mig beglar med tom blick istället. Efter ett tag så får vi besök ifrån de boende som var två riktigt trevliga prickar, Robert gav oss lite tips och varsin fluga som tydligen fiskade bra i dessa vatten, detta tackar vi för!
Efter lite snicksnack så bestämde vi oss för att helt enkelt hoppa fisket och vandra hemåt igen, kl var 21:00 och vi hoppades på att få ett bra fiske hemma vid lägret istället. Vi fick inget bra fiske. 

Detta blev en intressant dag med fantastiska vyer men på tok för lite fiske.
Sista dagen imorgon, och då gäller det att vi har vädretsmakter med oss. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar